Roses de Jeanne / Cédric Bouchard Champagne Inflorescence Blanc de Noirs Val Vilaine – Not

N.V. Roses de Jeanne / Cédric Bouchard Champagne Inflorescence Blanc de Noirs Val VilaineViallinen pullo, s******n s*****a!

Rankan työviikon päätteeksi ajattelin palkita itseni ja avokin perjantai-iltana ensikosketuksella Champagnen rokkistaratuottajan Cédric Bouchardin viineihin. Satsattuani pienen omaisuuden Stockmannin tiskin blinitäytteisiin sekä muutamiin juustoihin päättivät viinijumalat kuitenkin, että emme ole olleet tarpeeksi kilttejä lapsia, ja näyttivät keskisormea korkkivian muodossa.

Ikävä kyllä en suostunut hyväksymään totuutta (”ehkä se on vain sulkeutunut…”), ennen kuin oli myöhäistä korkata jotain muuta, joten tällä kertaa jouduimme tyytymään vain hyviin ruokapöydän antimiin. Ruuan kanssa viini oli jotakuinkin juotavissa, mutta ihan tuikitavallisen Brie de Melun -juuston kyljessä tämä paperilla erittäin kuiva kuohujuoma alkoi yhtäkkiä maistua äkkimakealta ja korostuneen tunkkaiselta, lähes vastenmielisen pahalta.

Noh, vialliset pullot kuuluvat lajin henkeen, joten en ryve itsesäälissä kauempaa. Vaan auta armias jos tälle illalle varattu pullo osoittautuu samanlaiseksi flopiksi…

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s