Road trip!

 

Vihdoin on koittanut se pitkään ja hartaasti odotettu hetki, eli on aika suunnata volkkarin keula kohti Eurooppaa. Ruotsin ja Tanskan kautta vie (helvetillisen pitkältä tässä vaiheessa tuntuva) tie kohti maailman parhaita Rieslingejä, minkä lisäksi käymme myös Ranskan puolella maistelemassa Alsacen ja Champagnen antimia.

Reilun parin viikon päästä koittaa paluu sorvin ääreen, rahallisesti huomattavasti köyhempänä, mutta mahdollisesti lukuisia kokemuksia ja viinipulloja rikkaampana. Tschüß!

Advertisements

2 thoughts on “Road trip!

    • Kiitti vinkistä, tosin tulin vasta nyt ensimmäistä kertaa Internetin maailmaan koko matkan aikana. Yllättävän usein hotellien mainostaessa ilmaista WiFiä se ei toimi… Raflavinkistä en ehtinyt ottaa vaariin, mutta sen sijaan kävimme fiinin châteaun Les Crayères’n Le Jardin-bistrossa, jonka safka oli melko loistavaa. Vajaalla kahdeksallakympillä irtosi pullo Henriot 2002:a, mikä ei mielestäni ollut lainkaan huono sijoitus. Ainoa asia mikä häiritsi oli lähes neljänkymmenen asteen helle. Eikö Champagne olekaan tunnettu viileästä säästään?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s